Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot] Nie Wiesz Jaka Postacia Zagrac? Tutaj Jest Miejsce Dla Ciebie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Zgromadzonych

Ostatnio Zauwazylem ze duzo osob pisze nowe tematy typu " Sura - prosze o pomoc " , " Jaka postac najlepsza w pvp " itp nie bede tutaj tego wszystkiego opisywal bo to nie jest najwazniejsze :)

Postanowilem Ograniczyc Spam Tworzac ten temat.

A Wiec do rzeczy, Zasady :

1. Tutaj Wypowiadamy sie o postaciach : skilach, zaletach, eq , ku itp :) , pamietajmy aby podac serwer oraz postac o ktora chcemy zapytac !!!

2. Jezeli zadajemy pytanie to we wzorze:

" Prosze o Wskazanie Najlepszej postaci w pvp "

"Prosze O Wskazanie Cen Ku Dla Wojownika body na serwerze feniks " i tak dalej tylko zmieniamy koncowke jezeli pytamy o exp czy inne rzeczy ;]

3. Gdy Chcemy Komus Pomoc Uzywamy Opcji " Odpowiedz" i odpowiadamy na pytanie danej osoby.

4. Prosilbym o Nie Powtarzanie pytan czyli jezeli ktos sie zapyta " Prosze o Wskazanie cen Ku Dla Ninjy Daggera " To Nie piszcie tego samego pytania tylko poszukajcie odpowiedzi a jak nie ma to mozecie powtorzyc pytanie :)

5. Prosilbym O Podklejenie tematu przez jakiegos moderatora gdyz moze sie on przydac :).

Jezeli Pomogl Wam w czyms ten temat lub wlasnie tego szukaliscie to mozecie nagradzac +

Opublikowano

To ja napisze wedle szablonu

Jaka jest najlepsza postać do pve?

(dla "niekumatych" pve -exp)

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Nie prawda bo mental to najlepsza postac do pve

omg <_< każdy ma inne zdanie , ja np uważam że mentalem expi się monotonnie i długo wybija spot . dla mnie najlepsza jest surka wp do expa i co ? zbijesz mnie :huh:

Opublikowano

@Up

Zgadzam się na 100% mój kolega ma 41lvl sury zbroja i czarowane na m3-m5 nie pamietam ale ceny ku ... banalnie niskie ... a co do mentala ...

może na wiekszych lvl-ach jest dobry w pvp ale do expa to ciezko idzie... ja na 68 lvl mentalem spota to moglem bic i bic i żałowałem że grałem mentalem ;p

Naprawde jak chcesz sobie przyjemnie pograc to radze KAŻDEMU spróbowac Sury WP bo świetna jest później jak rozproszenie wejdzie w pvp ;p

Opublikowano

mental najlepszy. jak wbilem 70 mentalem przyznaje meczarnia w v2 nawet przy 750 defa, ale inna postacia to bedzie cmetarz;D sura wp chorego 57 nie moglem wbic bo na 56 w v1 dedaly mni 2 grupki szponow;/ a bodym to w ogole tragedia zaciolem sie na 42 na BO 3 grupki orkow i po mnie. natomiast mentalem wbilem 70 meczarnie przeszedlem ale za to w pvp wymiatalem. ale przyznaje znudzila mnie gra;D

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Prosze o Wskazanie Najlepszej postaci w pvp i expie? Jaki build zastosować? (chodzi by postacią nie expiło się najgorzej, ale by była dość dobra w PVP)(Chodzi o metin2.pl)

Opublikowano

Temat chyba " Tutaj jest temat do spamu. ", każdy ma swoje zdanie.

Zależy od tego, jak ktoś rozbuduje postać.

Coś mi się wydaję tylko, że będą tutaj kłótnie i flame.

Pozdro, piątka.

Ps. Jest mnóstwo poradników " Jak rozwinąć daną klasę ", wystarczy tylko poszukać.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Prosze o Wskazanie Najlepszej postaci w pvp i expie? Jaki build zastosować? (chodzi by postacią nie expiło się najgorzej, ale by była dość dobra w PVP)(Chodzi o metin2.pl)

Wojownik body. 2wit :1 str . Aura , Berek ,Wirek, 3stronne, szarza

Wojownik mental . 2str: 1 wit . Silne , duchowe , walnięcie , tapnięcie ,rzut

I wp na 70lvl + miodzio do pvp ,a tym bardziej do expa :). 2 :int : 1 wit lub naodwrót . ostrze , zbroja , wir lub strach, palec lub strach lub rozpro.

652601399840421198520.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...